انواع سینک ظرفشویی و آشنایی با نکات آن ها

راهنمای خرید سینک ظرفشویی و نحوه آشنایی با انواع مختلف سینک ظرفشویی ممکن است در نگاه اول موضوع ساده ای به نظر برسد، اما در واقعیت آنقدر پیچیده و گستره است و ممکن است خریداران را از مطالعه و تحقیق راجع به آن پشیمان کند با این حال کالاپلازا سعی کرده این موضوع را به ساده ترین حالت برای شما شرح دهد.

 آیا قصد تعویض سینک ظرفشویی خود را دارید؟ یا می خواهید یک سینک برای خانه  جدیدتان بخرید؟ راهنمای خرید ماشین ظرفشویی از این جهت حائز اهمیت است که هر روز با سوالات زیادی در این زمینه مواجه هستیم، بنابراین این مقاله حاصل سال ها تجربه است و سوالات متداول خریداران را پاسخ می دهد.

پس از ذکر انواع سینک از نظر طراحی و نوع نصب در ابتدای این مقاله، به سراغ انواع مختلف موجود در بازار می رویم و مزایا و معایب هر کدام را بیان می کنیم. برای مطلب لازم دیدیم نگاهی اجمالی به برندهای معتبر بیندازیم و به برترین برندهای صنعت سینک ظرفشویی اشاره کنیم و بازارهای سینک ظرفشویی تهران را معرفی کنیم.

 

به عنوان یک قاعده کلی، خریداران سینک ظرفشویی در مرحله نهایی مقایسه قیمت را انجام می دهند و ویژگی های سینک ظرفشویی برایشان اهمیت بیشتری دارد با این حال در این مطلب به این موضوع نیز اشاره خواهیم کرد.

 

آنچه در این مقاله می خوانید.

  •  اندازه گیری محل نصب سینک
  • طرح و نوع نصب سینک های ظرف شویی
  • انواع سینک ظرفشویی بر اساس جنس
  •  انواع سینک بر اساس تعداد لگن
  • بورس سینک ظرفشویی تهران کجاست؟

 

اندازه گیری محل نصب سینک

برای انتخاب سینک مناسب ابتدا باید ابعاد محل سینک خود را بشناسید، زیرا سینک ها در اندازه های مختلفی هستند و انتخاب نادرست باعث می شود موقع نصب با مشکل مواجه شوید.

دیگر اینکه سینک های ظرفشویی از نظر تعداد لگن، چیدمان لگن و عمقشان با هم فرق دارند. نکته دیگری که باید به آن توجه کرد محل قرارگیری لوله های سیفون است. این مطلب به شما کمک می کند تا سینک ظرفشویی مناسب و کارآمد را به درستی خریداری کنید.

 

طرح و نوع نصب سینک های ظرف شویی

سینک ها بر اساس نوع نصب به دو دسته توکار و روکار تقسیم می شوند. علاوه بر این ، چند سالی است که سینک های  زیر سطحی یا کورینی وارد بازار شده است.

انتخاب بین این سه سینک کاملاً سلیقه ای است، اما سینک های توکار، روکار و کورینی هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند، بنابراین دانستن آن به شما کمک می کند تا انتخاب هوشمندانه تری داشته باشید.

در سایت کالاپلازا یک بررسی تخصصی بین سینک‌های توکار، روکار و زیرکار وجود دارد، اما به دلیل اینکه در مقدمه قول دادیم که کامل‌ترین راهنمای خرید سینک ظرفشویی را می‌خوانید خلاصه‌ای از این مقاله را برای شما آوردیم.

مدل های روکار دارای قاب یا چارچوب هستند و مستقیماً روی کابینت نصب می شود و به دیوار پیچ می شود.سینک های توکار روی سطح کابینت نصب می شوند و از اطراف از لبه صفحه کابینت فاصله دارند. سینک های کورینی  نیز در زیر سطح کابینت نصب می شوند و فقط  لگن سینک ظرفشویی قابل مشاهده است. سینک های توکار و زیرسطحی به چوب و پانل های ام دی اف کابینت آسیب می رسانند زیرا آب در خارج از سطح سینک و روی کابینت پخش می شود به همین دلیل  پانل های ضد آب برای صفحه روی کابینت مناسب تر است.

 

نوع نصب مزایا معایب
توکار ظاهر لوکس
طرح های متنوع
آسیب پذیری کابینت اطراف سینک
روکار خیال راحت بابت آب بندی ظاهر قدیمی
زیرکار ظاهر مدرن نیاز به آب بندی تخصصی
عدم تحمل وزن زیاد

 

انواع سینک ظرفشویی بر اساس جنس

بسته به جنس، سینک ها را می توان از آهن، چینی، آلیاژ برنج، فایبرگلاس، استیل، گرانیت، شیشه، کورین، مس، سنگ طبیعی یا تزئینی ساخت. جنس سینک ظرفشویی از این جهت مهم است که به طور مستقیم با نحوه تمیز کردن آن به ویژه برای سلامت و رفاه خانواده شما در ارتباط است.

به همین ترتیب، سینک ظرفشویی باید بادوام باشد و جنس آن نباید به راحتی در اثر استفاده آسیب ببینند و رنگ و شکل خود را از دست بدهد. انواع مختلفی از سینک ها در بازار وجود دارد که در این مقاله به مزایا و معایب هر نوع آن می پردازیم.

سینک ظرفشویی استیل

در بین انواع سینک های ظرفشویی استفاده از سینک ظرفشویی استیل بسیار رایج است. شاید مدل های مختلفی از سینک استیل را دیده باشید. سینک استیل  به دلیل اینکه خاکستری رنگ است به خوبی با هر فضای داخلی و محیط آشپزخانه ست می شود.سینک های ظرفشویی استیل شامل سینک استیل مات، سینک استیل ضد خش و سینک استیل براق است و هر کدام عیب ها و مزایایی دارد.

سینک ظرفشویی استیل دو لگن پرطرفدارترین مدل در آشپزخانه های ایرانی است و اکثر مشتریان این مدل سینک استیل را انتخاب می کنند. سینک استیل تک لگن و سه لگن نیز مشتریان کمی دارند. این موضوع ارتباط مستقیمی با محدودیت های دکوراسیون و فضا دارد.

 

مزایا و معایب سینک ظرفشویی استیل

از آنجایی که سینک های ظرفشویی استیل معمولاً از استیل مقاوم در برابر زنگ زدگی ساخته می شوند، ظاهر این سینک ها حتی پس از استفاده طولانی مدت بدون هیچ گونه آسیب و زنگ زدگی بسیار شیک باقی می ماند که این مزیت بسیار مهمی محسوب می شود.

سینک های استیل ضد خش هستند، ظاهری ماندگار دارند و همیشه بدون خط و خش می مانند.

سینک های استیل مات نسبتاً در برابر خط و خش مقاوم هستند، اما از نظر تمیز کردن، به این نکته توجه کنید که اثرات رسوبات آب روی سطح باقی می ماند و تمیز کردن آن زمان بیشتری می برد. سینک های استیل براق به راحتی تمیز می شوند و مشکلی برای پاک کردن گچ و رسوبات از سطح صاف و صیقلی ندارند.

مشکل تمام سینک های استیل این است که به مرور زمان سینک خراش های کوچکی پیدا می کند. اگر هم اکنون سینک استیل دارید، فلاش موبایل خود را روی سطح سینک روشن کنید تا آن ها را ببینید.

یکی دیگر از معایبی که می توان به سینک های استیل اضافه کرد این است که شما حق انتخاب رنگ را ندارید. به همین دلیل ، سینک های گرانیتی کم کم وارد بازار شدند که در ادامه در مورد آن ها توضیح خواهیم داد.

 

بهترین برند سینک ظرفشویی استیل

با توجه به محبوبیت سینک استیل در بین مردم، اکثر برندهای لوازم آشپزخانه ایرانی دارای خطوط تولید مخصوص سینک استیل هستند. طرح های سینک های استیل ساخت خارجی نیز در برندهای ایرانی یافت می شود. خوشبختانه سینک های استیل ایرانی امروزه از نظر کیفیت و طراحی حرف های زیادی برای گفتن دارند.

تولیدکنندگان بسیاری در کشور ما سینک ظرفشویی استیل به بازار عرضه می‌کنند كه در ميان آنها معرفي بهترين مارك سينك ظرفشويي استیل كار دشواري است اما از ميان اين توليد كنندگان شركت‌هاي نظير پرنیان ، ایلیااستیل ،اخوان، استيل البرز، بيمكث و كن را مي‌توان به عنوان بهترين مارك‌هاي سينك ظرفشويي ايراني معرفي كرد.

سینک استیل دست ساز

جدید ترین مدل ها سینک های ظرف شویی سینک های دست ساز هستن.  تفاوت مهم بین سینک استیل دست ساز و سینک استیل معمولی ضخامت استیل است. سینک های استیل معمولی کمتر از 1 میلی متر ضخامت دارند که معمولاً 0.7 میلی متر هستند، در حالی که سینک های استیل دست ساز 1 میلی متر ضخامت دارند.

 

سینک ظرفشویی گرانیتی

سینک های گرانیتی طراحی جدیدتر و مدرن تری نسبت به سینک های استیل دارند. مواد اصلی سینک های گرانیتی کوارتز یا گرانیت، رزین ها و سایر مواد پلیمری هستند.

نسبت مواد تشکیل دهنده این نوع سینک بسته به برند و سازنده متفاوت است. سینگ گرانیتی دارای رنگ های جذابی است و اجزای این نوع سینک بسیار بادوام هستند.

سینک ظرفشویی شیشه ای

سینک شیشه ای ساخته شده از سکوریت نشکن دیگر انواع سینک های ظرفشویی است و کاسه آن نیز از استیل می باشد. اگرچه این سینک ها ظاهر زیبایی دارند، اما نسبت به انواع دیگر سینک ها شکننده تر و آسیب پذیر تر هستند

 

انواع سينک ظرفشويی از نظر تعداد لگن

سینک تکی بزرگ: این نوع سینک طراحی مدرن تری دارد و این روزها طرفداران زیادی دارد، اما باید توجه داشت که در صورت وجود در سینک، محدودیت هایی مانند عدم امکان انجام کارهای دیگر مانند شست و شوی سبزیجات و میوه وجود دارد. اگر از سینک ظرفشویی در خانه برای مدت طولانی استفاده می کنید، این گزینه برای شما مناسب نیست.

سینک دو لگنه با سایز متفاوت : این نوع سینک دو لگن امکان انجام دو کار مجزا را به کاربر می دهد. همانطور که از نام آن پیداست، این نوع سینک دارای یک کاسه کوچک 14 اینچی و یک کاسه بزرگ 18 اینچی است.

سينك دو لگنه با سايز مشابه : کارایی این سینک مانند قبل است با این تفاوت که دو قسمت سینک هم اندازه هستند.

سينك سه لگن:  این نوع سینک دارای سه قسمت است و نسبت به مدل های قبلی بزرگتر است و فضای بیشتری را اشغال می کند. به طور معمول، این سینک ها دارای دو لگن بزرگ و یک لگن کوچک هستند.

 

بورس سينک ظرفشويی تهران

امروزه فروشگاه های آنلاین و فروشندگان بسیاری از برندهای معروف وجود دارد که پیدا کردن محصول مناسب را آسان کرده است. همچنین می توانید برای انتخاب و سفارش بهترین برندهای سینک ظرفشویی به فروشگاه اینترنتی ما مراجعه کنید. با این حال خیابان بنی هاشم، فرجام، خیابان سهروردی و باغ فیض از جمله مکان هایی است که تراکم فروشگاه‌های عرضه‌کننده سینک ظرفشویی در آنها بیشتر است و شاید بتوان آنها را به عنوان بورس خرید سینک ظرفشویی معرفی کرد.

سایر مطالب

ایلیااستیل

لوازم خانگی ایلیااستیل


×

صدای مشتری

نظرات پیشنهادات و انتقادات خود را با ما در میان بگذارید .

Iliasteel-logo-svg
Iliasteel-logo-svg